Muziekkamp 2024

De herfst is stilletjesaan terug in het land, maar onze JBBK’ers hebben meer dan genoeg zomerse herinneringen om het slechte weer de baas te kunnen. Eind augustus gingen we namelijk traditiegetrouw een week op muziekkamp!

We vertrokken met de fiets richting de kampplaats op maandagochtend, en maakten een verrassingstussenstop in het enige echte Bobbejaanland. ’s Avonds werden we door de allerbeste kookouders verwend met heerlijke spaghetti, en daarna was het natuurlijk tijd voor repetitie!

De rest van de week was gevuld met bosspelen, gezelschapsspelletjes, waterspelletjes, vuile spelen, een zwemuitstap, lekker eten, toffe repetities, en héél veel gezelligheid en gegiechel!

Vorige zaterdag werd het kamp pas écht afgesloten, toen we op het kampconcertje aan alle ouders konden laten zien waar we op kamp aan gewerkt hebben. We speelden de stukjes die we gerepeteerd hadden, en deden nog een laatste keer de kampdans – Feestje in de Keuken van K3, want dit jaar vierden we onze kookouders die voor de 25ste (!) keer mee op kamp gingen!

Het aftellen naar het volgende kamp kan beginnen!

dubbelconcert BBs Vlimmeren en Tielen

Top